duminică, 4 septembrie 2011

my favourite things

Finally! E duminecă, n-am chef să fac nimic altceva azi şi m-am trezit cu piesa asta în cap, aşa că musai să răspund provocării lansate de Ralu' acum ceva vreme :D Îmi plac lucrurile. Prostiuţele, cum ar zice unii :D Mult. Multe. Toate. Colorate. Funny. Copilăreşti. Inimioare, fluturaşi, steluţe sau floricici. Prin ele mă exprim. Dar încerc să trăiesc tot timpul cu ideea că dacă mîine trebuie să plec undeva, nu le pot lua pe toate cu mine, aşa că musai să mă detaşez de ele şi să nu conteze foarte mult. Oricum, pot cumpăra oricînd altele, aşa că nu-i sfîrşitul lumii. Cu toate astea, am cîteva de care sînt mai ataşată şi de care cu greu mă despart, fie că le am de multă vreme, fie că mă reprezintă foarte bine. În ordine total aleatorie, ele sînt:
1. tenişii - sau, mai corect spus, o pereche de papuci sport Converse gri, pe care, de cînd i-am primit acum un an şi ceva, nu i-am mai scos din picioare decît la temperaturi extreme sau la duş :))


2. chitara -  numită Amy (nu după Winehouse ci după Lee, cine îmi ştie obsesia cu Evanescence va înţelege de ce), un Fender acustic DG-11 negru lucios şi splendid:


3. Enache - un biet urs de pluş care merge cu mine peste tot (da, încă mai am urs, nu daţi cu pietre!)4. telefonul mobil - Nokia forever. O singură dată am avut altceva decît Nokia şi am regretat multă vreme. Recunosc, sînt dependentă de telefonul meu, îl iau cu mine si-n duş dacă-i nevoie! Mai ales că acum are tastatură şi ştie să se dea pe mess, google, facebook, etc.


5. o pereche de blugi - intotdeauna una singură, pînă se rupe şi nu mă mai lasă bunul simţ să ies din casă aşa :)) deşi am cam 7 deodată, dar nu-i iubesc la fel de mult :D


6. zorzonelele - sau cum pot să le zic? adică vreo 5 lănţişoare de argint cu diverse atîrnate pe ele pe care nu le dau jos niciodată, plus o mie de brăţări pe care nu le dau jos, plus cca 100 perechi cercei, că trei luni pot să-mi iau în fiecare zi altă pereche şi să nu se repete niciodată, ceasul cu Hello Kitty, o tonă de insigne, agrafe, inele, etc, înţelegeţi voi.


7. era să uit de colecţia de lacuri de unghii - mă duc să le număr, că sînt curioasă şi eu - 38! hai că nu-s aşa multe! doar tre să am din toate culorile!


8. condimentele - de la pătrunjel şi usturoi la turmeric şi cardamom, tot ce-am putut găsi de cumpărat la noi în ţară. Încă nu am găsit un condiment să nu-mi placă. E fain de tot să găteşti şi mîncarea să aibă gusturi exotice :)9. agenda - fie ea un caiet cu coperţi frumoase, un carneţel sau un bloc de desen mic cu foi splendide, întotdeauna am multe de multe feluri şi îmi place să-mi notez în toate şi să fac schiţe şi mai ales liste!


Cred că mă opresc aici. Alte obsesii cu obiecte nu mai am, sau cel puţin nu-mi mai amintesc acum. Dau leapşa mai departe la toată lumea care are chef. Duminică faină!

2 comentarii:

  1. Ce fain! Ce colorat! Cate ojeeee!!!!! Mi-a placut sa citesc; si sa vad poze faine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. na ma bucur! :) in sfirsit cineva m-a bagat in seama :D

    RăspundețiȘtergere